top of page
Image 07.jpg

INTERIEURONTWERP VITO
WIJNBAR & RESTAURANT

Herbestemmingsproject van oude fabriek naar wijnbar & restaurant

Project: VITO Wijnbar & restaurant (herbestemming fabriek)

Plaats: Deventer

Oppervlakte: 300 m2

Jaar: 2021

Renders: Studio SIILK

SITUATIE VÓÓR

ONDERZOEK VAN DE RUIMTE
& BEHOUD VAN KARAKTER

Een prachtige oude fabriek die omgetoverd wordt tot een wijnbar & restaurant. In het begin van het ontwerpproces om dit te realiseren heb ik vooral gekeken naar de bestaande lijnen en vormen. Deze vormden de basis voor het nieuwe interieurontwerp.

Zoals je kunt zien komen de ramen en kolommen van de achterwand nog beter tot recht door de belijning te accentueren en te spelen met verschillende materialen, kleuren en texturen in de wand maar ook bij de nieuwe kast waar wijn tentoongesteld kan worden. 

Voor het totaalconcept van VITO wijnbar heb ik niet alleen het interieur vormgegeven maar ook de gehele grafische huisstijl. Deze huisstijl komt terug in het interieur, maar ook op de kaart, etiketten etc. Bekijk hieronder hoe het is geworden!

TRANSFORMATIE NAAR

Image 10.jpg
Review balk website blauwdruk Studio SIILK.jpg

Voor dit ontwerp heeft Studio SIILK naast het interieur ook de branding/huisstijl van VITO Wijnbar & restaurant ontworpen. Deze huisstijl is doorgevoerd in het interieur en alle andere uittingen, om zo een sterk totaalconcept naar de buitenwereld uit te stralen. Ben je niet alleen opzoek naar een interieur maar ook naar een nieuwe branding/huisstijl voor je bedrijf of organisatie? Dan kan ik je hierbij helpen en zorg ik voor een bijzonder geheel.

PROJECTVOORBEELDEN

Project in samenwerking met:

fest-logo-zwart.png
logo-orac.png
de-mooiste-muren-logo-arte-luxe-behang.webp
bottom of page