top of page
Logo auw 5_Tekengebied 1 kopie_edited.png
Logo rond wit.png
Logo blauw 5_Tekengebied 1 kopie 9.png
Brochure paper PP + Achtergrond_edited_edited_edited.png

Welkom in de creatieve wereld van Studio SIILK, waarin interieur en grafisch design samensmelten tot één geheel. Jouw unieke verhaal wordt vertaald naar beeld en realiteit waarin jouw (merk)identiteit duidelijk herkenbaar naar voren komt. Van logo tot een compleet uitgewerkt interieurontwerp met grafische huisstijl en alles daar tussenin, met een 'SIILK touch'.
 

Image 10.jpg

De Creatieve Studio die jouw Identiteit Verbeeldt.

Untitled_Artwork.gif

DREAMING OF A NEW PROJECT?

klik hieronder voor
mijn ontwerp portfolio

Ik wil de wereld een stukje mooier maken en de mensen verrassen met wat ik maak. Mijn ontwerpen zijn vaak in een modern klassieke stijl, waarbij ik ontwerp in grote gebaren maar let op de kleinste details. Heb je (net) een eigen bedrijf en zoek je een huisstijl die echt bij jou past? Voel je je niet (meer) thuis in je interieur? Of heb je een ontwerpidee maar kom je er niet helemaal uit? Ik kom graag bij je langs en denk met je mee om jouw persoonlijke verhaal, ideeën en dromen te vertalen naar een passend ontwerp met een ‘SIILK touch’.
Nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren!

Heb je een project in gedachten? Samenwerken? Neem contact op, ik help je graag!

73CD064E-50D1-41E3-A752-45F9F2B87BE1.png
73CD064E-50D1-41E3-A752-45F9F2B87BE1_edited.jpg

OVER MIJ

"Wij liepen vast met het ontwerpen van onze grote tuin. Silke heeft ons geholpen duidelijk te krijgen wat we wilden. Zij maakte verschillende schetsen en zo kwamen we steeds dichter bij de tuin die wij zochten. Wij hebben hierdoor een goede indeling gekregen, wat ons zelf niet was gelukt. Het definitieve tuinontwerp is ideaal voor ons om stap voor stap uit te voeren. De kracht van Silke is dat zij de elementen in de juiste proporties in een ontwerp kan toepassen."

Tuin brenschutte kleurplattegrond voor website_edited.jpg
Image 07.jpg
bottom of page