top of page

Silke Hartholt

Scherm­afbeelding 2024-02-16 om 23.00.47.png
DSC_2222.jpg

OVER MIJ

Het gezicht achter Studio SIILK

Studio SIILK komt onder andere voort uit mijn naam Silke. In 2021 heb ik mijn Bachelor of Arts in Interior Design Behaald. Hier heb ik geleerd dat je jezelf de vraag moet stellen: “waarom doe je dit op deze manier?” Ik vind het zo jammer dat er ‘zomaar’ ontwerpen worden gemaakt waar misschien wel wat trends in zitten verwerkt, maar die na 5 jaar al vervangen moeten worden. Daarom doe ik tijdens het ontwerpen gedegen onderzoek naar de omgeving, gebruikers, de stijl en vormgeving van het gebouw, het merk/bedrijf zelf etc. Ik wordt hier heel enthousiast van, maar het is ook interessant om te doen. Hierdoor ontstaat er een ontwerp dat helemaal past, maar toch tijdloos is! 

 

Ik kan goed luisteren en vind het fijn om andere mensen te helpen. Zo voldoet een ontwerp aan alle wensen en eisen, maar wordt het toch een ontwerp dat je zal verrassen en een bijzonder geheel zal vormen.   

Logo Studio SIILK [Hersteld].png

Een unieke transformatie voor jouw ruimte

Logo Studio SIILK [Hersteld].png

Integratie van je bedrijfsidentiteit
met het karakter van het gebouw

Logo Studio SIILK [Hersteld].png

Een doordacht interieur voor 
jouw bedrijf of organisatie

LIEFDE VOOR HET VAK, PASSIE VOOR DOORDACHTE INTERIEURONTWERPEN

Ik werk met passie voor mijn bedrijf, net als jij.

Met heel veel passie en op een toegankelijke, persoonlijke manier ga ik te werk. Jou als klant en je bedrijf écht leren kennen en begrijpen wat jouw doelen en wensen zijn. Ik ga er voor om jouw overtuigingen te overtreffen.

Elkaar beter leren kennen en benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? neem dan contact met mij op!

Silke Hartholt door Lizzy Dogterom 1.JPG
Review balk website blauwdruk Studio SIILK.jpg

"Studio SIILK heeft de essentie van de organisatie weten te vangen in een huisstijl en interieurontwerp."

"Studio Siilk heeft de essentie van de organisatie (Kunsthal in Synagoge) weten te vangen in een huisstijl en interieurontwerp. De persoonlijke aanpak op locatie was erg prettig. De vertaalslag naar een huisstijl voor Kunsthal Deventer is gedaan op basis van fysieke kleuren, vormen en de sfeer die het gebouw uitstraalt. Naast het uitdragen van technische skills is Silke expert in het aandragen van geschikte materialen en de beste prijs-kwaliteit. Ze denkt oprecht met je mee en heeft altijd een professionele houding.''

bottom of page