top of page
5f6ca226255fc5e6ce2c18763887b1c4d2f6a203_large_edited.jpg

INTERIEURONTWERP ENTREE
PARTNER IN PET FOOD

Ontwerp entreegebied van een grote fabriek in Doetinchem

Project: Entree Partner in Pet Food

Plaats: Doetinchem

Oppervlakte: 150 m2

Jaar: 2023/2024 (in uitvoering)

Renders: Studio SIILK

SITUATIE VÓÓR

HERGEBRUIK & DUURZAAM INTERIEURONTWERP

Werknemers voelden zich in het oude interieur niet meer prettig, de indeling was onhandig (je loopt bijvoorbeeld bijna tegen de trap aan wanneer je binnenkomt) en het was niet meer goed schoon te maken. Ik ging aan de slag met de transformatie voor de ruimte.

Naast het meenemen van de uitstraling van het gebouw (een oude fabriek) in het interieurontwerp, heb ik een analyse gemaakt van de gebruikers. Daarnaast keek ik naar het DNA van het bedrijf om een goed en passend geheel te creëren.

Er zitten allerlei duurzame keuzes in het ontwerp, door bijvoorbeeld hergebruik van materialen. Hiernaast is een voorbeeld te zien van de basis van een gebruikte balie, deze komt volledig terug, maar in een nieuw jasje. Die balie zal bekleed worden met gebruikte vloerplanken met eiken, die anders weggegooid zouden worden. Door deze te behandelen herken je de balie niet meer terug. Daarnaast zijn de tapijttegels en een deel van de meubels ook 'geoogst' uit een ander project en hier weer als 'nieuw' toegepast.

Balie ontwerp hergebruik PPF.jpg

TRANSFORMATIE NAAR

Enscape_2023-10-26_21-45-14.jpg
Review balk website blauwdruk Studio SIILK.jpg

Op dit moment is dit project in uitvoering. Daarnaast ben ik bezig om meerdere ruimtes vorm te geven in deze fabriek. Binnenkort komen deze ook online op de website. Wil je ook een transformatie voor jouw ruimte die helemaal aansluit bij het gebouw, jouw bedrijf en de gebruikers? Ik help je graag verder om dit samen te realiseren!

PROJECTVOORBEELDEN

Project in samenwerking met:

PPF_logo-2_edited.jpg
bottom of page